Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | The Run Stockholm – en härlig mix!

The Run Stockholm – en härlig mix!Stora Skuggan på Norra Djurgården utgjorde kvällens inramning när startskottet ljöd vid årets andra lopp i The Run by Vitamin Well. En stor blandning av deltagare väntade ivrigt på att få ge sig ut i de fina och böljande omgivningarna. Det var många som ikväll gjorde debut i The Run men det fanns även en del rutinerade The Run-löpare.

Årets lopp bjöd på en hel del nytt för de deltagare som var med oss redan 2012. Flytten från Nackareservatet till Norra Djurgården innebar en något snällare bana jämfört med fjolåret, även om det definitivt fanns en del utmanande partier att besegra även i år. Det allmänna betyget bland deltagarna tycktes vara att årets bana var ”alldeles lagom tuff” medan någon menade att ”de härliga vyerna gjorde det ganska enkelt att besegra banans utmaningar”. Nytt för i år var att man även kunde välja att springa halva distansen – 5km, vilket föll många löpare i smaken.

Precis som ifjol hade Stockholmstävlingen glädjande nog lyckats locka några av Stockholms allra mest snabbfotade kanoner, vilket segrartiden i 10 km-klasserna tydligt vittnar om. Vinnare i herrklassen blev Öystein Kvaal Österbös på tiden 35.47 och Helena Vågberg vann damklassen på 43.40. 5 km-klasserna togs hems av Anders Borgström och Louise Hellqvist.

Även från eliten var betyget att årets The Run bjöd på en kul och annorlunda bana. I efterhand visade sig årets flytt av tävlingsområde som ett lyckat drag då Stora Skuggans amfiteater fyllde sin funktion utmärkt som läktare under kvällen. Det känns som att The Run nu verkligen hittat sin hemmaarena i Stockholm inför kommande år. Avslutningsvis vill vi tacka alla deltagare som kom och bidrog med en fin stämning längs spåret och för de positiva omdömena efter loppet. Nu rullar The Run vidare mot Västergötland och Kinnekulle den 28 maj.

upp