Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Storslaget när The Run nådde nya höjder!

Storslaget när The Run nådde nya höjder!Ännu en gång bjöd vädrets makter upp till en fantastisk försommarkväll när The Run var tillbaka på natursköna Kinnekulle i Västergötland. Även om fjolårets arena ståtade med en underbar utsikt vågar vi nog påstå att årets arena, som hade flyttats upp allra högst upp på Kinnekulle, bjöd på något alldeles extra med en häpnadsväckande utsikt över södra Vänern och med Läckö slott vid horisonten.

Banläggaren hade lyckats få till en fin kombination av både en utmanande och vacker bana. Kommentarerna från löparna var att de önskade att de hade tränat mer innan loppet men att de redan såg fram emot att komma tillbaka till nästa års upplaga av The Run.

Precis som vid årets tidigare lopp var det täten i 10 km-klassen som dök upp först inne på arenan för varvning. Strax därefter fick vi ta emot dagens första målgångar i 5 km-klasserna. Snabbast i respektive 5 km-klass var Johan Lennartsson från IFK Skövde och Ylva Nelson som kom och sprang årets lopp tillsammans med kollegorna på Husaby Hästklinik.

På dubbla distansen, 10 km, blev det en spännande uppgörelse i herrklassen. Tre löpare hade skaffat sig en lucka mot övriga fältet redan vid varningen inne på arenan och där var Henrik Sahl från Lidköpings IS den som höll i taktpinnen och passerade först. Det var även Sahl som dök upp först vid målgång och kunde löpa mot segern, 11 sekunder före unge Daniel Lundell. Minuten senare fick vi även i mål Erik Wilhelmsson som gjorde prispallen i den längre herrklassen komplett. Cirka tio minuter senare fick vi även ta emot damsegrarinnan på 10 km, Ida Sandqvist, som lyckades ta en mer komfortabel seger före Camilla Timén och Mona Olsson.

Precis som i Stockholm för två veckor sedan bjöds alla deltagande lag på en god picknick i det fina vädret efter målgång. Picknicken har varit en uppskattad belöning för alla lag och något som vi hoppas att fler satsar på tills nästa år.

Från arrangörsföreningarna Club Run Västergötland och OK Klyftamo vill vi tacka alla glada löpare för årets insats och redan nu hälsa er välkomna till nästa års upplaga av The Run Kinnekulle!

Komplett resultatlista hittar du under fliken resultat och en massa fina bilder i The Runs fotoalbum på Facebook.

upp