Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Nu vänds blickarna mot Kinnekulle

Nu vänds blickarna mot KinnekulleÅrets The Run har rivstartat med två lopp på en vecka och nu blickar vi vidare mot Kinnekulle för att än en gång få bjuda Västergötland på årets löparfest. Efter alla positiva deltagare som var med och bidrog till den härliga stämningen i Uppsala och Stockholm är förväntningarna stora inför comebacken vid fjolårets succéarena. Flera av förra årets deltagare påpekade att de aldrig förut sprungit en så vacker löpbana med alla fina skogsstigar och ängsmarker som omgärdar toppen på Kinnekulle.

I år hoppas vi att ännu fler får chansen att uppleva vad The Run Kinnekulle har att erbjuda. Årets nyhet är picknickkorgarna till alla deltagande lag där löparna bjuds på bland annat potatissallad, lax, rostbiff, skinka, ost, dryck m.m efter målgång. Detta har varit väldigt uppskattat och givetvis hoppas vi få se en ny toppnotering med antal deltagande lag på Kinnekulle den 28:e maj. Årets arrangörsklubbar, Föreningen Club Run Västergötland och OK Klyftamo, har provsprungit banan och garanterar att den håller minst lika hög klass som fjolårets. The Run Kinnekulle 2012 bjöd på hemmaseger i herrklassen där Gustav Myrberg avgick med segern. I damklassen var det starka Sara Holmgren från Sävedalens AIK i Göteborg som var starkast och begav sig hemåt med förstapriset och ett par nya löparskor från Saucony. Det blir spännande att se vilka som lyckas besegra Kinnekulle på tisdag och ta sig igenom årets kanske vackraste motionslopp.

upp