Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Gratis massage vid The Run Uppsala

Gratis massage vid The Run UppsalaVid premiärloppet i Uppsala kommer vi att erbjuda gratis massage. Atilla Karan är diplomerad massageterapeut och kommer att finnas på plats för alla med trötta muskler efter loppet. Ni som inte får nog med den massage som erbjuds får gärna titta förbi Atillas massagestudio i Uppsala där han erbjuder klassisk massage, stress release, idrottsmassage, stretching m.m.

upp