Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Bilder och kommentarer från The Run

Bilder och kommentarer från The RunNu är The Run serien 2013 igång på allvar efter två mycket uppskattade lopp i Uppsala och Stockholm. Vill du se fler bilder från loppen än vad som finns på hemsidan rekommenderar vi att du spanar in The Runs fotoalbum på Facebook, där du gärna får kommentera och tagga dina vänner.

Vi uppskattar verkligen alla lovord vi får höra om att springa The Run och lika så vill vi även höra saker som ni tycker att vi kan förbättra till nästa år. Har du något att säga till oss eller skulle vilja berätta för andra får du mer än gärna skriva i vår Gästbok. Vill du skriva anonymt kan du använda fliken ”Feedback” som alltid ligger mitt på den vänstra ytterkanten av din webbläsare när du är inne på The Run’s hemsida.

Vill du få fortsatt tips om roligare och effektivare träning, snygga träningskläder, snabb och hälsosam kost eller bara få inspirerande motivation till träning kan vi rekommendera att följa The Run på Instagram.

Gillar du The Run, får du också gärna visa det genom att gilla The Run’s Facebook sida!

upp