Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Gilla och vinn skor och startplatser

Gilla och vinn skor och startplatserNu drar vi igång en tävling där du kan vinna nya löparskor från Saucony genom att få flest likes när du gillar och delar inlägget om detta på The Runs Facebooksida. Som bonus ger vi också en extra gratis startplats till dig som redan är anmäld och lyckas få över 100 likes när som helst under tävlingens gång.

Regler:
– Gå in och gilla The Runs Facebooksida
– Gilla och dela inlägget där om denna tävling
– Gå med i The Runs Facebook event för det lopp som du vill ha en gratis startplats i

Vinnarna presenteras vid prisutdelningen efter The Run Stockholm samt på vår Facebooksida och hemsida den 14:e maj.

upp