Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | 3 maj är sista ordinarie anmälan till The Run Uppsala

3 maj är sista ordinarie anmälan till The Run UppsalaNu återstår bara en vecka till The Run Uppsala den 7 maj. Passa på att anmäl dig innan sista ordinarie anmälningsdag den 3 maj. Efter den 3 maj går det bara att anmäla sig på direktanmälan fram till 30 minuter före start mot en förhöjd avgift. Starten går tisdag kl. 19.00, dvs att du som är sen kan anmäla dig fram till och med kl. 18.30.

Du vet väl att du kan delta individuellt eller i lag på 4 personer. Alla som är med får en välkomstpresent och efter loppet bjuds man på en fyllig baguette och en Vitamin Well. Alla som deltar som ett lag bjuder vi på en god picknick.

upp