Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Unga talanger visade mästarklass i Falun

Unga talanger visade mästarklass i FalunFalun visade sig från sin bästa sida när The Run genomfördes i ett soligt sensommarväder. Arenan var belägen vid Kårestugan på toppen av Lugnetområdet och den utmanande banan slingrade sig från toppen av Högboberget och genom Lugnets naturreservat, på en härlig blandning av skidspår och motionsstigar, för att därefter vända tillbaka mot Lugnets hoppbackar. Helgens tävling hade lockat en blandning av löpare i alla åldrar där både motionärer och elit kämpade sig runt de två varven på den 5 km långa slingan.

Snabbast av dem alla var 22-årige Daniel Olsson från Falun Borlänge SK som sprang in på 38.57, vilket var en mycket bra tid med tanke på den omväxlande terrängen. Efter Daniel sprang klubbkompisen Niklas Persson in på en fin andraplats och därefter följde tre löpare från Dala Sports Academy med forne Europamästaren Kalle Dalin i spetsen.

I damklassen segrade multitalangen Helene Söderlund från Dala Sports Academy på tiden 43.59. Helene som finns med i längdskidlandslagets Team 2015, inför hemma-VM vid just Lugnet, visade att hon redan nu är en mästare på att bemästra backarna runt Lugnet. Tvåa blev Anita Nordenström tävlandes för IFK Mora och därefter följde Hanna Salander från Hässelby på tredje plats.

Vi fick se många fina insatser under dagen och det var en härlig stämning med många glada och nöjda miner i målfållan bland löparna som tog sig i mål efter väl utförda insatser. The Run vill tacka alla som kom och gjorde dagen till en trevlig tillställning och även alla funktionärer från OK Kåre som gjorde ett fint jobb utefter banan och hejade på alla kämpande löpare.

upp