Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Rafflande start vid Kvarntorpshögen

Rafflande start vid KvarntorpshögenHelgens lopp vid Kvarntorpshögen bjöd på en varierad bana. Löparna fick springa i motionsspår, på mindre stigar i skogen, öppna marker och även uppför trappor och över broar.

Det blev en rafflande start när Johan Aronsson, OK Tisaren, blev försenad till loppet. Han började lördagen med ett orienteringslopp i Arboga och syntes inte till när The Run Örebro startade. Tre minuter efter start kom dock Johan springandes och fick sätta på sig nummerlappen i farten. Jakten hade börjat.

Redan efter första varvet hade han tagit flertalet placeringar och det visade sig till sist att enbart två löpare lyckades hålla Johan bakom sig. En av dem var segraren och klubbkamraten Daniel Attås, som sprang in på en mycket bra tid, 39.25. Daniel var en av få som orkade springa hela backen upp till toppen av Kvarntorpshögen. Efter loppet kommenterade Daniel att det troligen dock var minst lika effektivt att gå med stora kliv uppför backen. Tvåa i herrklassen blev Gustav Grek, Örebro AIK. I damklassen segrade Lotta Karlsson från Örebro på fina 48.50 och tvåa blev Julia Lauri från arrangörsklubben Föreningen Club Run Närke.

Tack alla deltagare som kämpade runt banan och all publik som tillsammans skapade en trevlig stämning vid premiärloppet vid Kvarntorpshögen.

Kolla även in artikeln i Nerikes Allehanda.

upp