Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Tufft lopp i fantastisk natur

Tufft lopp i fantastisk naturI lördags genomfördes The Run för första gången på Kinnekulle utanför Lidköping. Banan gick runt Högkullen och löparna fick njuta av en fantastisk utsikt i alla fyra vädersträck. Mål och varvning skedde vid övre delen av skidbacken och resten av banan gick blandat i skog och över fina ängar. Både löparna och publiken fick njuta av ett strålande solsken.

I herrklassen segrade Gustav Myrberg från Lidköping på tiden 39:28. Det var Gustavs livs första tävlingslopp och han var väldigt nöjd med loppet eftersom han aldrig tidigare sprungit under 40 min. Starkt jobbat! Tvåa och trea blev Pelle Håkansson och David Jonsson från den lokala klubben OK Klyftamo.

Startfältet utgjordes framförallt av löpare från trakten men de två första damerna som korsade mållinjen kom från Göteborg respektive Stockholm. Segrare blev Sara Holmgren från Sävedalens AIK med en riktig kanontid i den kuperade terrängen, 41:29. Tvåa blev Alexandra Berglund, som var en av vinnarna i vår citattävling tidigare under våren. Den tredje platsen knep Sara Jonsson från OK Klyftamo.

Vi vill tacka både löpare och publik för en härlig eftermiddag på Kinnekulle.

Vi ses i Stockholm 9 juni!

upp