Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Vinn din startplats till The Run

Vinn din startplats till The RunVarför springer du? Hjälp till att motivera dina medlöpare!

Vitamin Wells fans har talat. Löpning är den populäraste träningsformen. Därför har du nu chans att vinna din startplats till något av sommarens olika The Run-lopp.

Vi vill veta varför du tycker om att springa. Vad är det som motiverar dig och på vilket sätt tycker du att löpningen stärker dig? Hjälp till att peppa dina medlöpare till sommarform! Skicka en inspirerande motivering till varför löpning är den bästa träningsformen.

Sänd ditt bidrag till kompis@vitaminwell.se senast söndag 6 maj. Max 45 ord.

En jury bestående av Vitamin Well och The Run kommer att utse de femton mest inspirerande bidragen, där fem vinnare sedan kommer att röstas fram av er. Dessa vinner varsin startplats till något av The Run-loppen.

Lycka till!

upp