Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Snowboardåkare springer The Run

Snowboardåkare springer The RunINTERVJU med Fredrik Rasmussen, 25 år och bor i Uppsala. Fredrik studerar till civilingenjör. Han tycker inte det finns något bättre än den sköna känslan av att vara ute och springa en varm sommarkväll.

Hur skulle du kortfattat beskriva dig själv?
En glad snowboardnörd med norrländskt ursprung.

Vilken är din främsta idrottsgren samt utövar du fler idrotter?
Snowboard utan tvekan! Jag spelar även en del innebandy och fotboll med studentnationer, springer utomhus under vår och sommar samt spelar golf när tillfälle ges.

Hur har den senaste tiden sett ut för dig?
Jag har försökt utnyttja den sista smältande snön så mycket som möjligt och har hunnit med att åka snowboard i Uppsala, Kiruna, Björkliden, Riksgränsen och Åre under april.

Vad har du för relation till löpning?
Hatkärlek! Finns inte något bättre än den sköna känslan av att vara ute och springa en varm sommarkväll samtidigt som löpning på löpband, eller i blåst och horisontellt regn under en oktoberdag, inte direkt är det bästa…

Vad har du för målsättning för The Run?
Att ta mig runt på en skaplig tid och en spark-i-baken för att jag ska tvingas ta mig ut och löpa ett par vändor innan loppet.

Vad har du för övriga mål under året?
Att odla en riktigt bra ”handlebar” mustasch.

Kan du ge något bra tips till övriga deltagare?
Kraften sitter i håret, och mustaschen för den delen, vilket ger den extra orken i tunga backar!

upp