Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | De fem vinnarna i citattävlingen

De fem vinnarna i citattävlingenTävlingen är nu avgjord. Av de många inspirerande och motiverande bidrag som vi har fått in har juryn valt ut fem stycken som de tycker sticker ut lite extra. Hänsyn har också tagits till responsen på era bilder på Facebook. De fem vinnarna får varsin startplats till The Run. Som en bonus får de ytterligare två startplatser så att de kan bjuda med sig två vänner.

De fem mest motiverande citaten till att hitta sommarformen i löpspåret är:

upp