Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | The Run blir starten för att utmana mig själv

The Run blir starten för att utmana mig självINTERVJU med Johnny Strömgren, 34-årig tvåbarnsfar från Stockholm. Johnny arbetar som Key account manager på Kanal 5. Han gillar bland annat alpin skidåkning, åka ut och fiska och kan tänka sig att stå vid grillen året runt.

Vilken är din främsta idrottsgren samt utövar du fler idrotter?
Har i unga år tävlat i längdskidåkning och kampsport men har de senaste åren legat på latsidan.

Vilka är dina främsta meriter?
Blivit utnämnd till årets säljare både på min tidigare arbetsplats Manpower och på min nuvarande arbetsplats Kanal 5.

Vilken är din styrka?
Jag anpassar mig snabbt i en ny miljö och ser det positiva i det hela.

Hur har den senaste tiden varit för dig?
En kombination av småbarnsfar och arbete.

Vad har du för relation till löpning?
Bättre förr om åren men har i år som mål att springa en till två gånger i veckan. Dock kommer jag alltid på mig själv med lite olika undanflykter för att det inte ska bli så.

Vad tror du skiljer denna utmaning mot de utmaningar du är van vid?
Jag kommer att ta mig tid att träna lite extra inför denna utmaning.

Vad har du för målsättning för The Run?
Att vara nöjd med loppet och förhoppningsvis springa fler än ett lopp.

upp