Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Ska bli kul att testa en ny löptävling

Ska bli kul att testa en ny löptävlingINTERVJU med Matilda Bjälkefur, 22-årig student från Västerås. Matilda studerar till civilingenjör och jobbar extra vid sidan om. Hon är en aktiv och social tjej som tränar varje dag.

Vilken är din främsta idrottsgren samt utövar du fler idrotter?
Har friidrottat när jag var yngre och gillar fortfarande att springa, gymma eller göra andra aktiviteter där man utmanas i träningen.

Vilken är din styrka?
Positiv och pushande.

Hur har den senaste tiden varit för dig?
Heltidsstudier kombinerat med arbete, resor och andra fritidsintressen.

Vad har du för relation till löpning?
Som gammal 400-meterslöpare tycker jag om att springa fort även om det nu för tiden mest blir intervaller i löpspåret.

Vad har du för målsättning för The Run?
Jag springer The Run för att det ska vara en trigger i min träning.

upp