Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Runday hjälper ert företag i The Run

Runday hjälper ert företag i The RunVi är mycket glada att presentera Runday som ny samarbetspartner. Tjejerna som prydde omslaget av helgens weekendbilaga i DI kommer att hjälpa till med träningspassen som ingår i The Run’s företagspaket, läs mer här.

De fyra tjejerna har över 50 års erfarenhet av löpträning och en av dem vann Lidingöloppet 2011. De har startat Runday för att de älskar löpning och vill dela med sig av sin glädje, erfarenhet och kunskap kring löpning som de har samlat på sig genom åren.

Anmäl ert företag till The Run’s företagstävling så har ni möjlighet att få tips och inspiration av tjejerna i Runday.

upp