Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Lunchträning med Vitamin Well

Lunchträning med Vitamin WellPå dagens träning med Vitamin Well gav Lidingöloppssegraren Charlotte Karlsson massor av bra tips på löpteknik och vad man bör tänka på när man springer.

Träningspasset inleddes med ett par löpskolningsövningar med syftet att få upp rörligheten och få ett bättre löpsteg. Sedan blev det intervallträning, vilket är ett bra sätt för att snabbt förbättra konditionen. Intervallerna startade med en trappstegsövning och fortsatte sedan med en löprunda. Efter fyra tuffa varv avslutades passet med nedjoggning i ett skönt vårväder. Bra jobbat allihopa!

upp