Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Lidingöloppsvinnarens tankar kring löpning

Lidingöloppsvinnarens tankar kring löpningINTERVJU med Charlotte Karlsson, 27 år och bor i Stockholm. Charlotte jobbar som löptränare och managementkonsult. Hennes främsta merit är segern i Lidingöloppet 2011.

Vilken är din främsta idrottsgren samt utövar du fler idrotter?
Löpning framförallt. Det händer att det blir tid för squash, golf, cykling, längdskidåkning och badminton.

Vilken är din styrka?
Min styrka inom löpningen är att jag är uthållig, disciplinerad och målfokuserad.

Vad har du för relation till löpning?
Löpningen har en stor plats i mitt liv, jag springer i princip 1-2 gånger om dagen. Det är både socialt och roligt med löpning. Dessutom bidrar löpning till bättre hälsa, bättre fokus på jobbet, hög energinivå, glädje och lycka.

Hur tror du att du skulle stå dig i ett terränglopp som The Run?
Hyfsat antar jag med tanke på min träningsdos. Men jag ser inte mig själv som någon terränglöpare och 10 km är relativt kort för min del.

Vad har du för övriga mål under året?
Framförallt siktar jag mot Stockholm Marathon, Friidrotts SM 10 000 m och New York City Marathon.

Kan du ge något bra tips till övriga deltagare?
Sätt ett rimligt och konkret mål givet din utgångspunkt och träna regelbundet inför loppet. Det blir betydligt roligare att ställa sig på startlinjen om man är väl förberedd.

upp