Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | Flerfaldig VM-medaljör springer The Run

Flerfaldig VM-medaljör springer The RunINTERVJU med Martin Johansson, 27 år och född i Avesta. Nu för tiden är han dock bosatt i Oslo, där han tränar uppe på VM-stadion Holmenkollen. Martin är en välmeriterad orienterare med bland annat två VM-brons, även om han nu helt övergått till att satsa på längdskidåkning. Med längdskidor på fötterna har han tagit silver- och bronsmedalj på skid-SM och placerat sig på en 14:e plats i världscupen.

Hur har den senaste tiden varit för dig?
Jag har bytt från orienterare till längdskidåkare. Det har blivit mycket träning men också studier mellan varven.

Vad har du för relation till löpning?
Löpning är en sport jag alltid har hållit på med och kommer alltid att göra. Om jag ska nämna en merit så har jag placerat mig på 3:e plats på Nordiska Mästerskapen i terränglöpning.

Hur tror du att du skulle stå dig i ett terränglopp som The Run?
Inte en aning men jag ser fram emot en tuff utmaning.

Vilken är din styrka?
Jag gillar uppförsbackar!

Vad tror du skiljer denna utmaning mot de utmaningar du är van vid?
Mer variation och roligare än vanlig löpning.

Vad har du för målsättning för The Run?
Få några fina löplopp och hålla igång tävlingsnerven över sommaren.

Vad har du för övriga mål under året?
Få till en bra försäsong inför vinterns tävlingar. Satsar mot världscupen i längdskidåkning.

Kan du ge något bra tips till övriga deltagare?
Våga spring utanför asfalten!Martin Johansson

upp