Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 169 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 209 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 239 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 271 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 289 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/13/138813/therun.nu/public_html/wp-content/themes/therun/framework/init.php on line 307 The Run | 55-årig byggnadsingenjör antar utmaningen

55-årig byggnadsingenjör antar utmaningenINTERVJU med Torbjörn Hall, 55-årig byggnadsingenjör från Hallsberg. Torbjörn är projekt- och företagsledare i Projektkontoll och har ett stort motionsintresse.

Vilken är din främsta idrottsgren samt utövar du fler idrotter?
Jag är före detta elitsatsande längdskidåkare och orienterare men nuförtiden är jag en glad golfspelare. Tidigare har jag varit tränare inom alpin skidåkning, längdskidåkning och orientering.

Vad har du för relation till löpning?
Jag springer orientering regelbundet och är numera en glad motionär.

Hur tror du att du skulle stå dig i ett terränglopp som The Run?
Medelmåtta som jag är så ser jag fram emot en tuff utmaning.

Vad har du för målsättning för The Run?
Att det ska ge mig drivkraft och inspiration till att träna.

upp